Unser Restaurant hat für Sie geöffnet:

mo + do tot za vanaf 17:00 

zondag vanaf 13:00 

 

 

Tevens bieden wij nog steeds onze afhaalservice aan!!

(denk anan uw neus-mond masker)

Beachten Sie unsere To Go Karte

 

bei Verwendung von IOS Geräten -

bitte Google-Chrome nutzen

 

 

 

warme taarten

voor nagerecht of voor     af en toe

 

onze zelfgemaakte cocktails

 

 

 

Openingstijden :

Onze keuken is voor u geopend:

Mo. + Do. - Za.:

17: 00-21:30 uur

zon:

13: 00-21:000 uur

di - woe: gesloten

Tel.: +49 (0) 177-5458194

 

 

Buiten deze tijden, zijn we bereikbaar per telefoon.
Het gesprek wordt na enkele seconden doorgeschakeld.
Niet ophangen alstublieft!

 

Impressum: 

Informatie volgens § 5 TMG:

 

Restaurant Flammerie

Hofer Strasse 30

 

52538 Gangelt Hastenrath

Heinsberg Selfkant

 

Vertegenwoordigd door:

 

Gedelegeerd bestuurder Ingo Past

 

Contact:

Telefon:

+49 (0) 177-5458194

E-Mail:

Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

 

Umsatzsteuer-Identifikationsnummer gemäß §27 a Umsatzsteuergesetz:210/5120/2076

Quelle: Impressum von e-recht24.de.

 

Disclaimer:

 

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina's zijn gemaakt met de grootst mogelijke zorg. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener zijn wij in overeenstemming met § 7. 1 van TMG voor eigen inhoud op deze pagina's onder de algemene wetten verantwoordelijk. Volgens §§ 8 tot 10 TMG we niet verplicht om te controleren zijn doorgegeven of opgeslagen buitenlandse informatie of om te onderzoeken, die wijzen op een illegale activiteit na omstandigheden als een dienstverlener. Verplichtingen te verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven onaangetast. Een verplichting is alleen mogelijk vanaf de datum van de kennis van een concrete wet breken. Met bekend geworden van toepasselijke wet breakings dat zullen wij onmiddellijk verwijderen deze inhoud.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op waarvan de inhoud we geen invloed hebben. Daarom kunnen we geen garantie voor deze vreemde inhoud kan aanvaarden. De respectievelijke aanbieder of de exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gekoppelde sites werden gecontroleerd op het moment van de verbinding met mogelijke wettelijke overtredingen. Illegale inhoud waren op het tijdstip van de verlinking niet herkenbaar. Een permanente besturingselement voor inhoud van de gelinkte sites is echter niet redelijk zonder concrete bewijzen van een inbreuk. Op zich bewust van schendingen van het recht, verwijderen we dergelijke links onmiddellijk.

Copyright

De inhoud die is gemaakt door de site exploitanten en werkt op deze pagina's zijn onderworpen aan Duitse auteursrecht. De reproductie, bewerken, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of Maker. Downloads en kopieën van deze site zijn toegestaan voor prive, niet-commercieel gebruik. Zover de content op deze site niet door de exploitant zijn gemaakt, worden het auteursrecht gerespecteerde derde-partij. In het bijzonder inhoud als die van derden zijn gemarkeerd. Nog steeds moet u aandacht schenken aan auteursrechtovertreding wij om een overeenkomstige nota ( Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! vragen). Wanneer zich bewust van schendingen van het recht, zullen wij onmiddellijk verwijderen dergelijke inhoud.

Privacybeleid

Het gebruik van onze website is over het algemeen zonder opgave van persoonsgegevens. Als persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld naam, adres of E-mailadressen) worden verzameld op onze pagina's, is dit, voor zover mogelijk, altijd op vrijwillige basis. Deze gegevens worden doorgegeven aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.     

Wij wijzen erop dat overdracht van gegevens op het Internet (bijvoorbeeld bij het communiceren via E-Mail) beveiligingslekken kunnen hebben. Een naadloze bescherming van gegevens tegen toegang door derden is niet mogelijk.     

Het gebruik van in het kader van de afdruk verplichting gepubliceerde contact gegevens door derden voor het verzenden van niet uitdrukkelijk gevraagde reclame- en voorlichtingsmateriaal hierbij uitdrukkelijk is gekant. De exploitanten van de site behoudt zich het recht uitdrukkelijk juridische stappen in geval van ongevraagde promotionele informatie, zoals via spam-mails.     

Ondanks zorgvuldige controle van de contentwise overnemen wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van gelinkte pagina's zijn uitsluitend hun exploitanten verantwoordelijk.

Zetel van de restaurant-Duitsland is dus één van de Duitse wet.